MENÜ

Dead Rising 3: Açık Dünya Hayatta Kalma Oyunlarının İddialı Yapımlarından Birisi

1 yıl önce
Dead Rising 3, açık dünya hayatta kalma oyunu severler için mükemmel bir seçenek. Yaratıcı silahlar, araçlar ve Crafting sistemi ile zenginleştirilen oyunda boss savaşları oldukça zorlu. PC kullanıcıları için optimize edilme sorunu olsa da, üst düzey grafikler ve oynanabilirlik tatmin edici.
Dead Rising 3, Capcom Vancouver tarafından geliştirilip, Microsoft Studios tarafından yayınlanan, açık dünya hayatta kalma oyunu türünde bir oyun. İlk olarak Xbox One konsolu için çıkmıştı, 2014 yılında PC için de piyasaya sürüldü. Oyun, zombi istilası sonrası Los Perdidos şehrinde, kuralları olmayan bir hayatta kalma mücadelesi idare eden bir karakteri yönetiyor. Bu karakter, Frank West'in öğrencisi Nick Ramos'dur ve beraberinde Katey ile yaşayan Sammy adında bir de çekiçli bir sopa olan arkadaşı vardır.

Dead Rising 3, açık dünya ve hayatta kalma oyunu severler için mükemmel bir seçenek. Oyunun grafikleri çok iyi bir seviyede, özellikle zombilerin fizik ve hareketleri oldukça gerçekçi. Ayrıca oynanabilirlik, eşyaların toplanması ve kullanılması, boss savaşları ve genel oyun dinamikleri oldukça keyifli. Oyunu oynamak için açık dünya hayatta kalma türünde diğer oyunları oynamış olmak gerekli gibi gözükse de, oyunun ilk başlarında zombi kalabalıklarından kaçmak için hazırlıklı olmak yeterli.

Oyunda farklı silahlar ve araçlar kullanılabilir. Silahlar genellikle oyun dünyasındaki mağazalardan bulunabilir, ancak evlerde ve binalarda da bulunabilirler. Bazı silahlar klasiktir, örneğin tırmık veya çekiç, ancak bazıları daha yaratıcıdır, örneğin pijamaları kullanarak drone yapmak gibi. Araç kullanımı da oldukça keyiflidir. Oyuncu, açık dünya haritasında bulunan araçlardan herhangi birini kullanabilir- örneğin bir motosiklet, arabalar ve hatta mekanik bir bulaşık makinesi bile.

Oyunda bulunan boss savaşları oldukça zorlayıcı, ancak ödül de büyüktür. En iyi ödüller, oyuncunun sağlık, dayanıklılık ve saldırı gücünü arttıran kritik kombinasyonlardır. Bu, oyuncuların oyun dünyasında buldukları malzemeleri birleştirerek yeni öğeler ve silahlar oluşturabilecekleri Crafting sistemi ile mümkündür.

Dead Rising 3, açık dünya hayatta kalma oyunları sevenler için çok iyi bir seçenek ve oyunun hikayesi, grafikleri, oynanabilirliği ve Crafting özellikleri oldukça tatmin edici. PC kullanıcıları için, oyunun optimize edilmesi sorunları olsa da, oyunun üst düzey grafik ayarlarına da destek vermesi, oyuncuların herhangi bir sistemde yüksek kalitede oynayabilmesini sağlar. Sonuç olarak, Dead Rising 3, herhangi bir açık dünya hayatta kalma oyunu tutkunu için kesinlikle önerilir.

BENZER YAZILAR